به گزارش مشرق به نقل از فردا، حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد غروي عضو جامعه مدرسين در اين خصوص گفت که بارها به ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما تذکر داده تا از پتانسيل حوزه در مسائل فرهنگي و مشاوره استفاده کند، اما وي به اين موضوع اهميتي نداده است.
غروي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر اينکه نقايص فرهنگي صدا و سيما و آموزش و پرورش بر عهده حوزه و روحانيون است، گفت: صدا و سيما بايد از ظرفيت هاي حوزه استفاده بهينه کند که متاسفانه اين امر تا کنون محقق نشده است.
وي ادامه داد: صدا و سيما بايد از ظرفيت هاي حوزه استفاده کند تا اين مشکلات تقليل پيدا کند.
غروي گفت: به خوبي مي دانيم که همه دستگاه ها، تشکيلاتي براي خود دارند و گاهي به راحتي راه را براي غير باز نمي کنند، آنها بايد احساس کنند که نياز به کمک ضروري است، طبيعتا نمي توانند مشکلات و آسيب ها را به تنهايي حل کنند.
وي بيان کرد: بنده بارها به آقاي ضرغامي و معاونين ايشان عرض کرده ام که حوزه ظرفيت هاي بالايي دارد، اعضايش به خوبي مي توانند مشاوره دهند؛ يکي از افراد رده پايين صدا و سيما با ما تماس گرفت و خواست که ليستي را ارائه دهيم که ما قبول نکرديم، اين که راهش نيست، نمي توانيم نيروهايمان را به همين سادگي در اختيار آنها قرار دهيم و پس فردا هم مانند نيروهاي آنها شوند. اين قبيل کارها بايد در چارچوب هاي تعريف شده باشد.
عضو جامعه مدرسين اظهار داشت: به ورودي هاي هنر نگاه کنيد، چه کساني هستند، با چه خصوصيات شخصيتي، اساتيد آنها چه تحصيلاتي دارند، اصلا بومي فکر مي کنند؟ طبيعتا نبايد با چنين شرايطي انتظار خروجي هاي خوبي از آنها داشته باشيم؛ طرفين بايد راه را باز کنند تا اصلاحات اتفاق افتد، تا خروجي هاي صدا و سيما مطابق با فرهنگ اسلامي باشد.
وي با ابراز تاسف از اينکه تصور مي کنيم اصلاح شدن سريال ها، تنها به اين است که موي خانم ها بيرون گذاشته نشود و يا آرايش آنها کم باشد، افزود: همه اينها لازم است اما کافي که نيست؛ سريال هاي ما معمولا از اول تا آخر بدآموزي دارد.
غروي اهميت رسانه ملي را از آموزش و پرورش هم بيشتر دانست و گفت: بدون اينکه افراد بفهمند ساختار ذهني و شخصيتي شان با سيما شکل مي گيرد اما متاسفانه صدا و سيماي ما بستري شده براي فرهنگ ديگران.
وي با بيان اينکه بستر بسياري از مشکلات فرهنگي را صدا و سيما و امثالهم فراهم مي کنند، ادامه داد: با اين حساب چگونه انتظار داريم مشکلات ارتباط بين جوانان حل شود؟ بي بندو باري حل شود؟
عضو جامعه مدرسين همچنين به تاکيدات رهبري مبني بر تحول در حوزه اشاره و عنوان کرد: رهبري تحول منفي و عقب گرد در روش ها و نقاط قوت مسائل اسلامي را بسيار مضر مي دانند، بايد در چارچوب نظام و با تجارب حوزه باب هاي جديدي را بگشاييم و به پرسش هاي جديد پاسخ دهيم.
وي با تاکيد بر اينکه بايد در نوع استفاده از اصول و مباني ريشه اي تحول ايجاد کنيم، اضافه کرد: بايد بيشتر به موضوعات و مباني ريشه اي اجتماعي بپردازيم.
غروي گفت: تاکيد رهبري بر شناخت موضوعات جديد و پرداختن به موضوعات ديگران و نيز فکر کردن درباره آن است؛ بايد ديدگاه هاي ديگران را مورد توجه و نقد و بررسي قرار دهيم.
يک عضو جامعه مدرسين حوزه عليمه قم با اشاره به اثر مستقيم صدا و سيما بر شکل گيري ساختار ذهني مردم گفت: اين سازمان بايد از نيروهاي حوزه براي ارتقاي فرهنگ جامعه استفاده کند که متاسفانه اين امر تا امروز با بي توجهي مسئولان ذيربط مواجه شده است.<BR>